+31 654221063
Home » Workshop » Universele Eenheid activeert en upgrade je eigen zelf helende energie

Universele Eenheid activeert en upgrade je eigen zelf helende energie

door | 16 mei, 2024 | Workshop

Universele Eenheid

is de derde evolutie in de reeks van Usui Reiki en Shambala MDH, die de mogelijkheid biedt om je eigen helende energie en vermogen te upgraden. Deze groei, die ik persoonlijk heb meegemaakt sinds ik in 1997 begon als Usui Reikimaster, heeft geleid tot een mooie evolutie die meer dan 100 jaar (1920) geleden begon toen dr. M. Usui de downloads ontving voor de mensheid.

Als master heb ik velen ingewijd in Usui Reiki en initiaties gegeven in Shambhala MDH. Na 2018 heb ik besloten uitsluitend afstemmingen in Universele Eenheid te verzorgen. Tot 2018 gaf ik Usui Reiki en Universele Eenheid trainingen. De liefde voor het overdragen van kennis over het eigen helend vermogen en dit optimaal in te zetten is gebleven. In Beyond Limits Masterclass heb ik Universele Eenheid geïntegreerd, omdat dit als een draagbalk functioneert voor de rest van je leven. Het is universeel en toepasbaar in alles wat je doet.

De Evoluties in Helende Energie

Usui Reiki was de eerste stap in mijn ontdekkingreis. Het bood een gestructureerde manier om helende energie te gebruiken en mijn eigen vaardigheden te ontwikkelen. Door anderen in te wijden, zag ik de kracht van deze praktijk in actie en hoe het levens van mensen veranderde.

Shambhala MDH (2006) de tweede evolutie, was vrijer en deze initiaties verhoogt het helend vermogen, waardoor er meer krachtige energie en vrijheid wordt ervaren. Toen dacht ik dat dit het hoogtepunt was, totdat Universele Eenheid (oorspronkelijk Shambhala Eenheid en 5 afstemmingen) een nog grotere upgrade bracht.

Universele Eenheid (2009) de derde evolutie, stemt je af op de hoogste trillingen en frequenties, waardoor je helend vermogen ongekend groeit. Werken met intenties zijn normaal. De ongekende krachtige energie verkort drastisch een behandeling tot 8-10 minuten. Natuurlijk kun je zelf de tijdsduur van een behandeling verlengen. Jouw mannelijke en vrouwelijke energieën smelten samen tot eenheid, waardoor je eigen zelf helende kracht optimaal functioneert en dagelijks blijft groeien. Het is vergelijkbaar met een auto-accu die de min- en pluspolen verbindt om energie op te wekken. De mogelijkheden zijn onbeperkt. De beperking is je eigen mind.

Het Bereiken van Eenheidsbewustzijn

Met eenheid in je eigen energiesysteem groei je naar een eenheidsbewustzijn, wat ervoor zorgt dat de behoefte om in termen van ‘goed’ of ‘fout’ te oordelen verdwijnt. Dualiteit maakt plaats voor Trialiteit. Wanneer dit eenheidsgevoel in je zit, verweven in je systeem, omarm je jezelf volledig, inclusief zowel de mooie als de minder mooie kanten, de licht- en schaduwzijden, de hoge en lage trillingen/frequenties, de plus en min.

Praktische Informatie en Mogelijkheden

Sinds 2023 heb ik de mogelijkheid gecreëerd om afstemmingen in Universele Eenheid in een meditatieve vorm te geven. Hierdoor kan iedereen die een stem heeft en dit wenst door te geven, meditatieve afstemmingen verzorgen.

Certificering en Training

Na drie meditatieve afstemmingen en de masteroverdracht ‘hoe’ je verantwoord een afstemmingen geeft, ben je bevoegd en gecertificeerd om zelf meditatieve afstemmingen in Universele Eenheid te geven. De eerste en tweede meditatieve afstemmingen geef ik persoonlijk online tijdens een Zoom-meeting. De derde meditatieve afstemming en de masteroverdracht worden in twee dagdelen, dagtraining, gegeven inclusief de vier manuals. Voor elke afstemming 1 manual. In de 4de manual zitten alle meditatieve afstemmingen. Het certificaat is ter afronding van je masterschap.

Keuzemogelijkheden en Kosten

Optie 1: Online drie afstemmingen, live en persoonlijk in een zoommeeting (voor eigen gebruik) zonder manuals en certificaat €180,00 incl. btw

Optie 2: Online twee afstemmingen. Live (dagtraining) de derde afstemming en de masteroverdracht inclusief  4 manuals €350,00 incl. btw (zonder zaalkosten)

Heb je zelf een groepje, wil je alle drie afstemmingen live ontvangen? Maak je wensen kenbaar.

Optie 3: Degenen die in het verleden de live afstemmingen hebben ontvangen en nu ook de meditatieve afstemmingen willen doorgeven, kunnen zich inschrijven voor de dagtraining, 2 dagdelen. Een kopie van je certificaat is gewenst. Bijdrage inclusief 4 manuals is €180,00 incl. btw

Extra manuals kunnen uitsluitend op de dagcursus gekocht worden voor €15,00 per stuk. Graag van te voren bestellen.

Slotgedachte

Mijn overtuiging is dat de aarde eenheid nodig heeft en eenheid begint in jezelf en wat je uitstraalt. Geen behoefte aan oordelen, geen dualiteit of beoordeling, maar een verlangen dat iedereen er mag zijn in vrijheid. Vrijheid is ons geboorterecht.

Complementaire therapie is geen vervanging van medische behandelingen. Jouw huisarts is je eerste aanspreekpunt.

Over mij..

Belangrijk vind ik om je uit te nodigen altijd je eigen inzicht en onderscheidingsvermogen in te zetten bij alles wat je aan informatie e/o tips leest en hoort. De enige echte waarheid bestaat niet. Ik deel mijn waarheid op mijn site en in mijn Blog vanuit mijn bewustzijn, ervaring en mijn kennis tot nu toe. Alles wat ik deel, ook over externe bronnen, sta ik volledig achter door eigen ervaringen. Liefdevolle groet, Joan

 

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin