+31 654221063
Releasing

Mind Heart

Body & Soul

De methode

is een compilatie van

alle kennis, inzichten en ervaringen, die jou de regie, energie, balans en kracht teruggeven. Je merkt direct innerlijke rust, vrede, vrijheid en letterlijk lichter door opgeruimde emoties van lage frequenties/trilling.

Ik begeleid je transformatief

door je fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel lichaam, alle 7 Chakra’s en in je diepe Onderbewuste lagen.

Deze sessie is uniek, omdat ik uit al mijn opgedane kennis, alle diciplines samen laat komen om opgeslagen informatie uit de cellen te verwijderen die je niet meer dienen. Tegelijkertijd heelt je lichaam op alle niveaus. In de Vrouwelijke- en Mannelijke Generatielijnen behandelen we disbalans in harmonie en de energetische verbindingen. Thema/trauma gericht gaan we naar het verleden, karmisch en overige levens. Verbindingen worden opgeschoond en de ruis ertussen losgelaten.

Zijn de trauma’s zwaar

dan is een vervolg sessie nodig/gewenst.

RMHBS helpt je bij het channelen. Blokkades moeten eerst opgeruimd geworden om een ‘open kanaal’ te zijn voor zuivere en heldere boodschappen.

Voor de eerste sessie vind ik (indien mogelijk) live gewenst. Een vervolgsessie kan via Zoom onder  bepaalde voorwaarden. Een kabelverbinding of sterke Wifi.

Bij welke klachten helpt dit:

Trauma

Misbruik op alle gebieden

Angsten

Terugkerend verdriet

Vernedering e.a. die je klein houden

Het gevoel niet verder te kunnen met je leven

Constante vermoeidheid

Channelen lukt niet

Pakketten & Kosten

Eerste sessie

 

incl. intake (ruim 2,5 uur)

Chakra opschoning

Generatielijnen opgeschoning

Helen innerlijk kind

Vaste prijs incl. btw

€ 212,–

Tweede Sessie

 

Binnen de maand

Intake niet meer nodig

Chakra opschoning

Generatielijnen opschoning

Helen innerlijk kind

Prijs incl. BTW

€ 181,–

Drie Sessies

 

Binnen de 3 maanden

3 volledige sessies incl:

Chakra opschoning

Generatielijnen opschoning

Helen innerlijk kind

Prijs incl. BTW

€ 500,–

Sessies

Intentie zetten en Aarden. In je eigen Bescherming het proces aangaan is belangrijk voor een veilig gevoel, ondanks dat je in een energetische schone omgeving bent. Bij de Chakra reizen, krijg ik van mijn Gidsen door naar welk vorig leven en ervaring jij terugmoet om daar de angel/wortel te verwijderen. Opschonen en helen van de Generatielijnen. Het helen van een ongeboren Tweeling of ongeboren Kind(eren) behoren bij deze sessie. Tenslotte helen we jouw Innerlijk Kind.

Onderzoek / anamnese

Wat is je hulpvraag? Waar loop je steeds tegenaan, wat vind je moeilijk, wat triggerd je? Je hoeft geen verhalen van A-Z te vertellen.

WERKWIJZE

Opdrachten voor thuis

Als de sessie is afgesloten, gaat de transformatie in je lichaam door. Dit betekent, dat de sessie thuis, in je slaap en soms de dag erna nog doorgaat totdat het vanzelf ophoudt. Je krijgt een paar adviezen mee om thuis de sessie te ondersteunen om je heling te continueren. Indien nodig, is nazorg altijd aanwezig.

Behandelplan

Aangezien het bekend is, dat we informatie (trauma/ervaringen) opslaan in onze Cellen, is deze behandeling gericht op het verwijderen van alle oude en niet dienende informatie die we als ballast met ons meedragen. Je verbreekt de verbindingen, gekoppeld aan de trauma/ervaringen, met alles en iedereen die niet dienend zijn. Wat we willen behouden is onvoorwaardelijke Liefde, de hoogste frequentie.

Happy Reviews

mijn certificering

Beroepsvereniging

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Joan Tjioe

Alternatief therapeut

Releasing Mind Heart Body & Soul is uniek, door mij gecreëerd en samengesteld. Het is trauma release op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveaus. Een verander proces met focus op innerlijke vrijheid. Het is een liefdevolle sessie opzoek naar de ‘wortels’ die resoluut afrekent met alle trauma, voorzover het in het nu mag gebeuren. De hoogtepunten en meest urgente delen uit de diverse opleidingen, cursussen en trainingen, die ik in 25 jaar heb gevolgd inclusief mijn inzichten en levenservaringen, zijn bijelkaar gebracht. Healing technieken tot en met de hoogste frequenties dat leidt naar Universele Eenheid, Clearing, Channelen, NLP, Touch of Matrix, de Generatielijnen, Karma heling en Quantum Hypnose technieken. Al deze transformatieve elementen samen laten werken, op maat voor de client, maakt deze sessie uniek.

Happy Clients

“Zekers blij met de sessie, de vernieuwing is gaande en werkt door, vooral de relatie met mijn gezin is beter, opener en er zit meer rust in onze contacten onderling”

– Erwin –

“Heb een mooie sessie gehad van Joan. Er is van alles aangeraakt en omgezet. Voel me veel positiever, ruimer, zachter en dichter bij mezelf. Joan nam er echt de tijd voor, waardoor er in alle rust van alles duidelijk werd, ook uit vorige levens.(o.a. een strop om mijn nek gehad 13 levens terug) Nu voelt mijn lijf weer heel en ik heb minder last van mijn keel. “

– Elma –

“Ik heb het als heel fijn ervaren. Joan is zeer bekwaam en prettig in omgang. ‘Zeer goed’ heb ik omcirkeld, omdat Joan duidelijk in haar uitleg is, serieus en veel kennis heeft. Ik voel me opgelucht en prettig. Vooral sterk en vredig. Ik zie de dingen vanuit een ander perspectief en voel daarbij vooral veel Liefde.” 

– Yvonne – 

“Ik voel me heel erg licht, opgeruimd. Ik heb prachtige kleuren gezien, de kleuren van de Chakra’s, alsof de Zon schijnt. Mijn achillespees voelt zachter.”

– Esther –

Veelgestelde vragen

Kan elke trauma geheeld worden?

Ja. Tijdens de sessie komen de trauma’s die op dat moment geheeld moeten worden, naar de oppervlakte. Onze cellen slaan informatie (ervaringen) op, waardoor deze verwijderd kunnen worden met gratie genot en gemak.

Moet ik mijn pijnlijke ervaringen vertellen?

Je hoeft je pijnlijke ervaringen niet van A-Z te vertellen. Met het benoemen van een paar thema’s heb ik voldoende informatie om de sessie te voltooien.

Moet ik in deze sessie geloven om geholpen te kunnen worden?

Nee, je hoeft niets te geloven. Je openstellen voor een andere vorm van helen is voldoende om een geslaagde sessie te ervaren.

Kan de impact van deze sessie ook nog negatieve gevolgen hebben?

??

Wil jij balans, innerlijke rust en heling van de ziel?

Boek nu jouw sessie!