+31 654221063
Ontwikkel

Jezelf Met

Quantum Hypnose

Quantum Connection Hypnosis Technique

is een revolutionaire vorm van hypnose

Quantum Hypnose heeft mijn hart geraakt en veroverd. Het heeft mijn diepste vernederingen, trauma’s rondom aanranding en verkrachting, geheeld. Al mijn limiterende issues verwijderd en veel meer.

In 2009 ontving Roy Martina tijdens zijn meditatie de boodschap “de heilige graal is begraven onder hypnose”. Wat betekent dit? Roy is op onderzoek gegaan. Hij heeft vele trainingen gevolgd, duizenden uitgegeven en geen heilige graal gevonden. Uiteindelijk kwam hij in 2011 terecht bij een training van Dolores Cannon “Quantum Healing Hypnose”. Dolores gebruikt een totaal andere hypnose methode. Zij verbond haar cliënten met het ‘onderbewuste’ of Hoger Bewustzijn, Ziel, Goddelijke Vonk.

De oneindige mogelijkheden van het Quantumveld heeft Roy verkend. Met meer dan 150 verschillende 5-Dimensionale Wezens gecommuniceerd in een andere tijdlijn. Engelen, draken, feeën, buitenaardse wezens, Jezus, Boeddha tot aan Winston Churchill, Julius Caesar en veel meer. Hem werd verteld, dat zijn doel is om het “Christusbewustzijn” terug te brengen op Aarde. Om ons op deze planeet voor te bereiden op een enorme wereldwijde crisis van ongekende impact. Hier voel ik een thuiskomen.

Wil je op persoonlijk gebied ontwikkelen?

Omdat je meer in je leven wilt; je telkens tegen blokkades aanloopt en/of je voorbij de grenzen van je eigen mind wilt treden en direct wilt verbinden met de voor jou meest passende oplossing, dan is deze 5 daagse een unieke reis voor jou een groot cadeau.

Wat bied ik je aan?

Mijn begeleiding onderbouwd door jarenlange ervaring en kennis.

VIP behandeling – Premium Pakket:

  1. 5 dagen – ochtend en middag programma
  2. Quantum Hypnose sessies onder mijn begeleiding in een veilige omgeving
  3. Audio
  4. 15 of meer Quantum Jumps
  5. Opnames van jouw persoonlijke sessies om thuis verder te beluisteren
  6. Intenties hoe doe je dat
  7. 5 Elementen tappen om je dagelijks te ondersteunen in je proces.
  8. Verse lunch dagelijks naar eigen keuze
  9. Persoonlijke begeleiding tijdens en na de 5daagse voor al je vragen inclusief nazorg als dat nodig mocht zijn.

Bij welke klachten helpt dit:

Vastlopen in je leven

Hyper sensitiviteit

Terugkerende triggers

Overprikkeling

Depressiviteit

Burnout

Begeleiders, coaches & leidinggevenden

Pakketten & Kosten

Basic pakket

 

Eén sessie

incl. kleine intake (+/- 90 minuten)

Vaste prijs

€ 130,–

Premium Pakket
(meest gekozen)

 

Eén op één consult

5-dagen (9 – 17 uur)

Audio ter voorbereiding

12-16 QHypnose sessies

Opnames van de sessies krijg je direct mee
(om bij nadien dagelijks bij te houden)

Je leert en doet dagelijks de 5 Elementen tikken en meer

Elke dag lunchen => jij mag kiezen wat!

Prijs incl. BTW

€ 1204,–

Samen als koppel of in een groep

 

Op aanvraag

Sessies

Per dag, 9-17 uur, word je ondergedompeld met 3-4 sessies van ruim 1,5 uur. Door dit 5 dagen achter elkaar te doen, voel je je herboren, vrij en blij. Je hebt geen tijd om terug te vallen in de dagelijkse beslommeringen en in oude gewoontes.

In de sessies ga je in je Theta, een slaap/waak situatie, zodat je Onderbewuste het werk voor je doet. In de sessie ga je op reis met diverse visualisaties en mythologische figuren. Je rechter Dolfijnen creatieve brein wordt geactiveerd.

Anamnese

Om me goed in te leven welke jouw aandachtsgebieden zijn, stel ik je een paar vragen. Je hoeft niet alles te vertellen.
WERKWIJZE

Opdrachten voor thuis

Na deze 5 dagen start jouw Nieuwe JIJ. Om het maximale uit te halen, is het raadzaam om 100 dagen achterelkaar ten minste 1x een Quantum Hypnose sessie te beluisteren. De opgenomen sessies krijg je na afloop toegestuurd om thuis de 100 dagen te volgen. Deze tijd is nodig om een verandering in te bedden. Je wilt immers nooit meer terug naar wie je was voor de start.

Ter voorbereiding

Je krijgt een Audio van te voren toegestuurd. Deze beluister je minimaal 10 dagen voor de start, 1x bewust. Voor het slapen kun je extra doen, terwijl je in slaap valt. Je Onderbewuste weet precies wat het moet doen.

Transformatie na 5 dagen:

mijn certificering

Joan Tjioe

Alternatief therapeut

Alle 4 Modules Quantum Hypnose. Inductie Hypnose. Nervus Vagus resetten, Channelen, Jassentechniek, Transforming Scan Healing, Pure Analysing, Werken met je 6de Zintuig, Soul Body Fusion, Body/Chakra & huis clearing, Usui Reiki, Shambhala MDH, Universele Eenheid, Akashakronieken, Touch of Matrix, NLP, Public Speaking WES methode, inclusief Basis Medische Kennis.

Beroepsvereniging

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Happy Clients

“Het is een geweldige ervaring. Ik voel me lichter, kan verder met mijn reis en ik heb geen verjongingskuur nodig. Joan heeft een foto gemaakt voor en na 5 dagen. Wat een verschil en ook mijn huid voelt zachter. Bijzonder! Je hebt veel kennis en een prettige stem. Op alles heb je een gedegen uitleg en je antwoord is opbouwend. Je brengt me rustig en relaxed in trance. En je neemt de tijd.”

– Gerlofke –

“Het is ver boven mijn verwachting! Joan is zeer goed. Ik heb je in de 5 dagen als zeer lief en geduldig persoon ervaren waarbij ik mij volledig veilig voelde. Ik ben in 5 dagen zowel emotioneel als qua uitstraling volledig verandert naar een persoon die zichzelf eerst kwijt was tot een persoon die zichzelf op hoog niveau terug ontmoet. Het is stil in mijn hoofd. Ik heb al veel geprobeerd en dit keer voelt het voor mij als wow.”

– Tamara –

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Quantum Hypnose en de traditionele Hypnose?
Quantum Hypnose werkt met metaforen om de creativiteit van de rechter hersenhelft te activeren. Je maakt contact met je Quantum Zelf, Hogere Zelf en Goddelijke Vonk.
Waarom een 5 daagse als ik 1 sessie kan doen

Diepe transformatieve dagen. 5 dagen, 10 dagdelen, word je dagelijks ondergedompeld in 3-4 sessies van ruim 1,5 uur. Je gaat al je limiterende, kleinerende issues opruimen. De spirituele wereld en de Quantum wereld ga je verkennen. Quantum jumpen naar gewenste Tijdlijnen maak je mee. Aan het eind van de 5de dag ga je herboren naar huis. Het is een totale make-over van binnenuit. Een super cadeau voor jezelf. Je haalt het maximale eruit. 

Wat als ik niet geloof in hypnose? Kan iedereen in hypnose
Je hoeft niets te geloven. Een open mind en de wens om te veranderen in je allerbeste Zelf is voldoende. Als je je kunt inleven in een film, kun je in hypnose gaan. Je open stellen, inleven en vanuit je rechterhersenhelft willen creëeren is voldoende.
Kan de impact van deze sessies ook nog negatieve gevolgen hebben?
??
Wil jij met minimale stappen, de grootsheid die je bent, laten schitteren?

Boek nu jouw sessie!