+31 654221063
Over mij

Hoi! Ik ben Joan

Transformatieve therapeut coach & trainer

Mijn verhaal

Mijn leven was uitdagend. De rode draad was en is ‘mijn grenzen’ aangeven en niet over me heen ‘laten lopen’. Best uitdagend als je dit niet geleerd hebt! 18 jaar huwelijk met psychisch en mentaal geweld. Altijd bleef ik hopen op verbetering, want ik hield van de vader van mijn kinderen. Ik besefte niet, dat mijn kinderen een trauma meekregen en ik hun niet het voorbeeld gaf om voor zichzelf op te komen. Op mijn 22ste, een half jaar getrouwd, overleed mijn moeder. Mijn referentiekader viel weg. Als enig kind had ik nooit geleerd om voor mezelf op te komen. Ik was een pleaser, want ik hield niet van ruzie. Respecteer elkaar als je een andere mening hebt!

Zijn ‘rol’ was mijn spiegel zijn. Toen begreep ik het niet. Er was geen internet om iets op te zoeken. Geen enkel geweld is geoorloofd. Geweld is manipulatie en mishandeling, geen liefde!

Na de scheiding kon ik mijn hart volgen. Deuren gingen open en de weg voor spiritualiteit was gestart. Master Usui Reiki was mijn eerste stap om mezelf te helen en daarna trainingen te geven. Lesgeven en kennis overdragen zijn op mijn lijf geschreven. Hiervoor had ik 13 jaar lang een Modevakschool.

Leergierig naar methodes die mij krachtiger en energieker houden blijven me aantrekken. Master Shambhala Multi Diamentional Healing en Master Universele Eenheid zijn de 2 evoluties na Reiki in zelfhelend vermogen.

Energetische kennis startte in 2004 met de opleiding Jassentechniek en Transforming Scan Healing bij Hans de Waard. 2005 Therapeut Jassentechniek en in 2008 lerares TSH geworden. Hans leerde me ‘zuinig’ te zijn met mijn schone energie en dat heb ik goed in mijn oren geknoopt. Aansluitend HBO Basis Medische Kennis in 2008. Ik wilde meer weten over het menselijk lichaam. 

Mijn honger bleef zoeken naar krachtige tools en snellere manieren. Altijd met de gedachten ‘als het mij helpt, kan ik anderen helpen’.

Mijn leven bleef uitdagend, vallen en opstaan en het maakte een rebel in mij los, altijd in positieve zin. Ik kies voor het Licht! Esoterische leesboeken heb ik verslonden. Hoe kan ik mijn allerbeste zelf worden, zijn en blijven?

In 2009 leerde ik gewenste intenties in te zetten om te werken in het Quantum Veld van oneindige mogelijkheden; 2012 Soul Body Fusion van Jonette Crowley persoonlijk; Werken met je zesde zintuig in 2014; Pure Analysing voor therapeuten in 2015; NLP in 2015. Masterclass Akashakronieken in 2017 en daarna kwam ik bewust in contact met het Quantum Veld. Vanaf 2019 geslaagd voor talloze moderne transformatieve methoden, Erkende Begeleider Oefensessies en GroepsMatrix.

In 2019 is Roy Martina en zijn trainingen in mijn leven gekomen. In 2020 gestart als student Quantum Mastery bij Quantum Multiversity. De 4 Modules in Quantum Hypnose met succes afgerond. Quantum Connectie Hypnose hielp mij om in contact te komen met mijn Quantum Zelf en Hogere Zelf. Ik was ‘om’ en het heeft mijn hart verovert. Op verzoek van Roy Martina ben ik in zijn Supportteam gekomen. Nu werk ik ook samen met het team van Bridgeman Academy. Ik assisteer bij de Quantum Hypnose trainingen en help bij het nakijken van de examenverslagen.

In 2021 heb ik Milan Somers in Luz Portugal aan Roy voorgedragen. Nu werk ik met Roy en Milan samen en daar ben ik trots op.

Mijn missie is een bijdrage te leveren en iets terug te doen voor een mooiere toekomstige wereld. De Jongeren zijn mij dierbaar. Zij zijn onze toekomst.

Wees de verandering die je om je heen en in de wereld wilt zien en ervaren.

Happy clients

“Joan vind ik zeer goed, omdat ik vele verschillen bij mezelf heb gemerkt en gevoeld, waar ik dit bij anderen niet kreeg. Ze is heel vriendelijk en ze nam de tijd wat nodig was. Ik voelde gelijk een soort van verlossing. Vele puzzelstukjes vielen op z’n plaats. Mijn ogen waren zichtbaar veranderd. Het is een levensveranderende sessie, ik ben je zeer dankbaar”

– Sila

“Ik heb Joan’s sessie als zeer prettig ervaren. Haar begeleiding is duidelijk, zelfvertrouwen, vraagt goed door en haar stem tonatie is prettig. Een 10 geef ik haar, omdat ik mij nu 100% anders = beter voel dan toen ik de sessie startte. Ik ervaar veel innerlijke rust, een vredig gevoel en lichamelijk en geestelijk voel ik me heerlijk.”

– Willem

Certificaten

Lerares Transforming Scan Healing® 2008

TSH is een krachtige holistische energetische behandelingsmethode, die met name ons fysieke lichaam ondersteunt in het helingsproces. Deze methode werkt transformerend, regenererend en vitaliserend. Deze waardevolle kennis verwerk ik in al mijn behandelmethoden.

Maart 2019

  1. Module 1 Quatum Hypnose® Bypassing the Ego®
  2. Module 2 Quantum Hypnose® Connect to your celestial core®
  3. Module 3 Quantum Business Hypnose®
  4. Module 4 Quantum Spirit Hypnose®

Februari 2022

Gechannelde boodschappen door kunnen geven van hoger dimensionale wezens van licht, opgestegen meesters zoals Jezus, Maria en meer; engelen en geniale intellectuelen zoals Einstein, Tesla enz via schrift en via stem gebruik.