+31 654221063
Blog

De alternatieve creatie

Quantum, Inspiratie, Quantum Tijdlijn
QuantumDrops – CBD-olie met frequenties

QuantumDrops – CBD-olie met frequenties

CBD QuantumDrops De Revolutie in Zelfzorg & Biohacking* QuantumDrops CBD-olie is een symfonie van frequenties, geharmoniseerd met de wijsheid van meridianen, chakra’s en het aangeboren regeneratieve potentieel van ons lichaam. Helende numerologie is toegevoegd op...

Vidafy Goudendruppels

Vidafy Goudendruppels

Ontdek baanbrekende gezondheidsinzichten met Vidafy Curcumin BIO MS – de enige kurkuma die direct de hersenbarrière doordringt. Versterk je welzijn en kies deze weg naar een gezonder leven. Gezondheid is meer dan alleen de afwezigheid van ziekte. Voorkomen is beter dan bestrijden. Vidafy’s innovatieve technologie biedt een effectieve aanpak, vooral bij het voorkomen en ondersteunen van aandoeningen zoals alzheimer en dementie. Deze druppels, met ontstekingsremmende eigenschappen, richten zich op laag gradige ontstekingen en verminderen oxidatie door vrije radicalen in weefsel. Vidafy Curcumin heeft bovendien impact op je biologische leeftijd, die niet je chronologische leeftijd is. Het is een ongeëvenaarde preventieve maatregel, niet te vergelijken met andere producten.

WAAROM IS AARDEN BELANGRIJK

WAAROM IS AARDEN BELANGRIJK

Ontdek de transformerende kracht van aarden, vergelijkbaar met sterke bomen die stormen doorstaan met diepgewortelde stevigheid. Leer hoe zelfzorg essentieel is voor het behoud van jouw ‘voertuig’, het omhulsel van je Ziel. Begin je dag met een waardevolle aardingsoefening om je te verbinden met de magnetische kern van de aarde en het kosmische veld van oneindige mogelijkheden. Ontdek verschillende aardingstechnieken, implementeer ze in je dagelijkse routine en maak bewust verbinding vanuit jouw kern met de aarde en de kosmos. Leer deze krachtige gewoonte aan je kinderen en ontdek hoe leraren het in de klas kunnen gebruiken voor algehele rust en balans.