+31 654221063
Evenement

Beyond Limits

is Beyond Imagination!

Beyond Limits maakt het onmogelijke mogelijk!

Ontketen je grenzeloze potentieel. Een transformatief evenement dat je leven gaat veranderen. Sta je toe om verder te gaan dan wat je voor mogelijk hield. Dit evenement is ontworpen om je te begeleiden bij het ontdekken en benutten van de onbegrensde kracht die in jezelf schuilt. Ontvang 3 Afstemmingen, Alignments, in de hoogst haalbare energie trillingen. Ik onthul onvertelde spirituele inzichten. Je ondergaat diepgaande opschoning op chakra-niveau en in de generatielijnen. Laat jezelf en je huis plus gezin clearen terwijl je 24/7 geniet van Lichtbescherming, waardoor je in je element blijft ondanks triggers en uitdagingen van buitenaf. Ervaar totale empowerment met alle essentiele tools om in je element te bijven en vol energie te zijn in slechts 2x 5 minuten per dag. Het is een feit en bewezen dat dit geen fabel is. Jouw dagelijkse commitment is nodig.

Verken Quantum Jumps, maak contact met je Quantum Zelf en omarm je gewenste tijdlijn die al bestaat.

Je krijgt de gelegenheid om te verbinden met anderen die ook streven naar groei en verandering en samen gaan we een krachtig energetisch veld  creeren dat de weg vrijmaakt voor persoonlijke doorbraken en transformatie.

“Deze kennis is goud voor de rest van je leven! Dit hadden we al lang moeten weten, dan hebben we een ander samenleving en wereld” was een reactie. “Het is beyond imagination wat ik ontvang, wat ik ermee kan, hoe ik in mijn kracht blijf en al de kennis die gedeeld wordt” werd ook gezegd.

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel ondergaat je lichaam een diepe opschoning die afrekent met jouw terugkerende trauma’s, angsten, limiterende issues, triggers en nog veel meer.

Dit evenement wordt slecht 1-2 jaar per jaar gegeven. Meld je nu aan en omarm een leven vol mogelijkheden.

 

Hoi! Mijn naam is Joan

Uit meer dan 26 jaar praktijkervaring, opgedane kennis en levenservaringen bied ik een scala van interventies aan, die je helpen met blijvende resultaat.

Alle sessies en evenementen die ik aanbied, gaan diep en opzoek naar de oorsprong. De ‘wortel’ vanaf het eerste moment wordt verwijderd. En je verbreek de verbindingen die je niet dienen.

Elke behandeling is uniek en aangepast op wat jij nodig hebt. Alles gebeurt met gratie, genot en gemak. Je hoort alles, alhoewel je in een soort slaap-waak toestand bent. Dit is nodig om in diepe ontspanning los te laten.

Hoi!

Herken jij dit!

Voel jij je eenzaam, anders, niet begrepen, er niet bij horen en buitengesloten

Heb je een continue gevoel van heimwee

Voel je je alleen in jouw ideeën en gedachtes

Word je beïnvloed door al het leed in jouw functioneren

Pik je veel op uit je omgeving en heb je hier last van

Vind je het moeilijk om oude patronen te doorbreken

Wil je je graag sterker blijven voelen en er voor gaan

Wil je het Licht dienen en jouw Licht sterker laten stralen

Ben jij een starseed, leerkracht, coach of therapeut, die spiritueel onderlegd of geïnteresseerd is

Meld je nu aan!

Data 2023

18 – 19 & 26 November

Hoeveel nachtjes nog?

Dag(en)

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

De Investering

Gold Package

 

Luxe locatie

Uitgebreide buffetlunches

Koffie of thee

Lekkers voor bij de koffie

Manual

Notitieboekje + pen

Toegang tot besloten Facebookgroep “Beyond Limits”

excl. BTW

€ 963,33

Een Impressie

JA IK WIL!

Happy Clients

“Toen ik destijds de aankondiging ervan tegenkwam op de socials van Jan werd ik meteen aangetrokken tot de inhoud van de masterclasses en voelde ik: dit MOET ik doen! Genoemd werd dat het levens veranderend zou zijn en dat kan ik nu, een maand later, voor de volle 100% bevestigen 🙂 Ik heb genoten van elk moment: o.a. het ontmoeten van fijne gelijkgestemde mensen, de frequentie, de oefeningen, de verschillende activaties, de healingen, de quantum jump en de mooie inspirerende verhalen. Ik voel me zoveel lichter en ben enorm dankbaar dat ik eraan heb mogen deelnemen.”

– Natascha –

“Ik ben veel meer over mezelf te weten gekomen. Ik voel me intens opgelucht en vrij. Vele puzzelstukjes vallen op z’n plek. Het is moeilijk te verwoorden. Dit moet iedereen meemaken.”

– Jane –

“Ik wilde je even laten weten dat ik veel baat heb gehad aan jou cursus. De eerste twee dagen heb ik al heel veel mogen loslaten. Maar de derde dag in januari vond ik ook heel bijzondere dag. Nu achteraf besef ik pas dat er sindsdien iets binnen in me is veranderd. Ik merk dat een bepaald probleem mij niet meer zo in de macht heeft als vroeger. Ik wil je heel erg bedanken voor de drie mooie dagen! En voor de heling die heeft plaatsgevonden in mij, dankzij jou kennis en kunde!”

– Daniëlle – 

Happy Reviews