+31 654221063
Evenement

Beyond Limits

is Beyond Imagination!

Beyond Limits maakt het onmogelijke mogelijk!

Ontsnap uit je problemen en triggers, want jij hebt de sleutel in je hand! Ontdek hoeveel je kunt bereiken. In slechts drie dagen gaat dit uniek evenement je leven positief veranderen op alle mogelijke manieren. Laat jezelf groeien en neem aan dat er meer is dan je denkt dat mogelijk is. Tijdens deze 3 dagen ontvang je 3 speciale meditaties die je helpen in de hoogste energie en frequentie te houden, zodat je niet terugvalt.

Ik deel bijzondere spirituele inzichten die je nergens anders vindt. Deze 3 dagen zijn uniek omdat verschillende elementen uit jarenlange ervaringen en kennis tot een geheel zijn gebracht.

We doen een diepe schoonmaak op chakra-niveau en in je familiegeschiedenis, waarbij we oude energieën loslaten. Je krijgt ook 24/7 Lichtbescherming tegen negatieve invloeden, zodat je je goed voelt, zelfs als er moeilijkheden op je pad komen. Na het evenement kun je deze kracht zelf behouden. Met minimale inspanning het maximale bereiken om energiek en in je element te blijven is het doel. Het is bewezen dat dit echt werkt. Jouw dagelijkse inzet van 2 keer 5 minuten is de sleutel. Maak Quantum sprongen in je groei, ontmoet je beste zelf en omarm de toekomst die je verdient.”

Je kunt samen met anderen die ook willen groeien en veranderen, een sterke positieve energie creëren, een verschil maken en om de aarde te helpen veranderen. Samen gaan we de weg vrijmaken voor persoonlijke doorbraken en veranderingen.

Tijdens het evenement wordt je lichaam van binnen grondig schoongemaakt, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel. Het helpt om af te rekenen met dingen zoals herhaalde problemen, angsten en andere lastige dingen. We optimaliseren ook een belangrijke zenuwspier, de Nervus Vagus.

Mensen zeggen: “Deze kennis is echt waardevol voor de rest van je leven! Als we dit eerder hadden geweten, zou de wereld er anders uitzien” en “Wat ik hier krijg, is echt ongelooflijk. Het helpt me om sterk te blijven en ik leer zoveel.”

Dit evenement wordt 1-2 jaar per jaar gegeven. Mis deze kans niet en omarm een leven vol mogelijkheden. Telkens terugvallen in energie is verleden tijd.

Tip: nu tickets direct kopen met ‘vroegboekkorting’ t/m 22-02-2024

 

Hoi! Mijn naam is Joan

Uit meer dan 26 jaar praktijkervaring, opgedane kennis en levenservaringen bied ik een scala van interventies aan, die je helpen met blijvende resultaat.

Alle sessies, dagworkshops en evenementen die ik aanbied, gaan diep en opzoek naar de oorsprong. De ‘wortel’ vanaf het eerste moment wordt verwijderd. En je verbreek de verbindingen die je niet dienen.

Elke behandeling is uniek en aangepast op wat jij nodig hebt. Alles gebeurt met gratie, genot en gemak. Je hoort alles, alhoewel je in een soort slaap-waak toestand bent. Dit is nodig om in diepe ontspanning los te laten.

Hoi!

Herken jij dit!

Voel jij je eenzaam, anders, niet begrepen, er niet bij horen en buitengesloten

Heb je een continue gevoel van heimwee

Voel je je alleen in jouw ideeën en gedachtes

Word je beïnvloed door al het leed in jouw functioneren

Pik je veel op uit je omgeving en heb je hier last van

Vind je het moeilijk om oude patronen te doorbreken

Je valt iedere keer terug in je oude lagere energie

Terugval, van die rose wolk afvallen na trainingen/retreat

Wil je je graag sterker blijven voelen en er voor gaan

Wil je het Licht dienen en jouw Licht sterker laten stralen

Ben jij een starseed, leerkracht, coach of therapeut, die spiritueel onderlegd of geïnteresseerd is

Meld je nu aan!

Data 2024

16 – 17  &  24  November

Hoeveel nachtjes nog?

Dag(en)

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

Jouw Investering

Gold Package

Luxe locatie Hotel Apeldoorn Van der Valk

Uitgebreide buffetlunches

Koffie of thee

Lekkers voor bij de koffie, thee of fris

Manual

Notitieboekje + pen

Toegang tot besloten Facebookgroep “Beyond Limits”

Je investeert in je fysieke, emotionele, mentale & spirituele delen e.a.

Investering IN jezelf is 

1233,00 Euro

incl. btw
In overleg in termijnen te betalen

Beyond Limits

door jun 13, 2023

Een Impressie

JA IK WIL!

Happy Clients

“Toen ik destijds de aankondiging ervan tegenkwam op de socials van Jan Willems (JePuurheid) werd ik meteen aangetrokken tot de inhoud van de masterclasses en voelde ik: dit MOET ik doen! Genoemd werd dat het levens veranderend zou zijn en dat kan ik nu, een maand later, voor de volle 100% bevestigen 🙂 Ik heb genoten van elk moment: o.a. het ontmoeten van fijne gelijkgestemde mensen, de frequentie, de oefeningen, de verschillende activaties, de healingen, de quantum jump en de mooie inspirerende verhalen. Ik voel me zoveel lichter en ben enorm dankbaar dat ik eraan heb mogen deelnemen.”

– Natascha –

“Als deelnemer 2023 heb ik ervaren en geïntregreerd om blijvend hoog in frequentie energie te blijven. Ook heb ik leren omgaan met mijn emoties, minder triggers. Het maakt me niet meer uit, wat er gebeurt, welke situatie dat ik tegenkom. Ik heb mogen ontdekken hoe anderen op afstand te healen. Kortom wil je ervaren hoe het is om echt niks externs meer nodig te hebben in welke vorm dan ook, ervaar dan Beyond Limits.

– Patrick –

“Ik ben veel meer over mezelf te weten gekomen. Ik voel me intens opgelucht en vrij. Vele puzzelstukjes vallen op z’n plek. Het is moeilijk te verwoorden. Dit moet iedereen meemaken.”

– Jane –

 

 

“Joan is een expert, o.a. in Quantum Hypnose. Ze heeft me geholpen met het helen van verschillende trauma’s en pijnstukken. Omdat Joan op een hoog bewustzijnsniveau werkt, kan ze conflicten uit vorige levens helen. Hier geloofde ik eerst echt niet in, maar wanneer je ziet dat klachten verdwijnen en je beter in je energie blijft, kom je erachter dat er veel meer bestaat dan we kunnen zien. Wat ik fijn vind aan Joan, is haar vermogen om energetische principes op een aardse manier uit te leggen. Ook besteedt Joan veel tijd aan energetische bescherming en nazorg. Het is belangrijk dat je met vragen bij iemand terecht kunt en je tips krijgt hoe je nog meer in je kracht kunt stappen. Ik kan Joan van harte aanbevelen aan iedereen die van trauma’s en negatieve emoties af wil komen.”

– Luuk –

“Voor Beyond Limits 2023 was ik een stil grijs muisje. Nu mag ik (van mezelf) er zijn, mijn plaaats hier innemen. Ik voel geen woede meer als het anders loopt dan ik zou willen, ik ben zachter naar mezelf geworden. Ik ‘moet’ niet meer zo veel, ik heb leren loslaten. Ook op spirituele vlak heb ik mooie inzichten mogen ontvangen. Ik heb het geleerde in BL nog niet zo vaak toegepast als ik vooraf voor ogen had. Toch ben ik (en vooral degenen op wie ik het toepaste) heel tevreden met de resultaten die ik daarbij behaalde. Terugkijkend op de reis tot nu toe ben ik al veel rustiger worden in mijzelf. De onrust in mij heeft plaatsgemaakt voor een diep weten. De dagelijkse routines ben ik blijven doen.”

– Josianne –

“Ik wilde je even laten weten dat ik veel baat heb gehad aan jou cursus. De eerste twee dagen heb ik al heel veel mogen loslaten. Maar de derde dag in januari vond ik ook heel bijzondere dag. Nu achteraf besef ik pas dat er sindsdien iets binnen in me is veranderd. Ik merk dat een bepaald probleem mij niet meer zo in de macht heeft als vroeger. Ik wil je heel erg bedanken voor de drie mooie dagen! En voor de heling die heeft plaatsgevonden in mij, dankzij jou kennis en kunde!”

– Daniëlle –

Happy Reviews